ارائه راه و روش های کسب ثروت و آرامش ، زندگی نامه افراد موفق و ثروتمند

ارائه راه و روش های کسب ثروت و آرامش ، زندگی نامه افراد موفق و ثروتمند

ارائه راه و روش های کسب ثروت و آرامش ، زندگی نامه افراد موفق و ثروتمند

ارائه راه و روش های کسب ثروت و آرامش ، زندگی نامه افراد موفق و ثروتمند

۱۰ قانون کلیدی استقلال مالی

ثروتمند بودن و استقلال مالی از آرزوهای اساسی هر انسانی است. قطعاً شما نمی خواهید در برابر طوفانهای مالی که هر از چندگاهی در جامعه شروع به وزیدن می کند، ثروت و سرمایه خود را از دست بدهید. ازاین رو مطالعه در زمینه استقلال مالی به شما کمک می کند تا از این طوفانها در امان مانده و ثروتمند شوید یا حداقل ثروت و سرمایه فعلی خود را حفظ کرده و ازدست ندهید.

رابرت کیوساکی یکی از کارآفرینان و سرمایه گذاران بزرگ آمریکایی است که تا کلاس هشتم بیشتر درس نخوانده است. کتاب “پدر فقیر، پدر پولدار” آقای کیوساکی یکی از پرفروشترین کتابهای حوزه استقلال مالی است که در جهان به زبانهای مختلف چندین بار تجدید چاپ شده است.


در این مقاله به بررسی   می پردازیم که در واقع خلاصه ای از کتاب “پدر فقیر، پدر پولدار” است.


۱- کاملاً مسئولیت پذیر باشید.

هر انتخاب شما نتایج خاص خود را در پی دارد که برخی از آنها صدمه به دارایی های شما را به شکل غیر قابل بازگشتی در پی دارد. از این رو شما می بایست در تصمیم گیری های خود همیشه امنیت کامل دارایی ها و سرمایه خود را مد نظر قرار دهید. این موضوع را همیشه در خاطر داشته باشید که تصمیم گیری های امروز شما تاثیر مستقیمی در زندگی فردای شما دارند. از این رو شما می بایست همیشه تصمیم گیری های مالی خود را چندین بار و از دیدگاههای مختلف ارزیابی کرده و هم راستا بودن آنها را با اهداف بلند مدت خود بسنجید.

۲- خرج های (هزینه های) خود را کنترل کنید.

ما در جهانی مصرف گرا زندگی می کنیم. جایی که مجبور هستیم دائماً خرج کنیم. رفتارهای هزینه ای شما، یکی از دلایل اصلی عدم تامین امنیت مالی شما در آینده است.از این رو قبل از هر هزینه ای که می خواهید انجام دهید، حداقل دو بار در خصوص ضرورت و تاثیرات این تصمیم فکر کنید.  در ابتدا اگر شما عادت به هزینه کردن بدون تامل داشته باشید این موضوع برای شما مشکل خواهد بود اما به تدریج یاد خواهید گرفت که چگونه هزینه های خود را کنترل کنید. پس از این مرحله حرکت به سوی استقلال مالی آسان خواهد بود.

۳- برای مخارج خود در ماه بودجه بندی کنید.

بودجه بندی و زندگی با محدودیت های هزینه بر اساس بودجه تعیین شده بسیار سخت و دشوار است. اما برای رسیدن به استقلال مالی ضروری است. بودجه بندی به شما کمک می کند تا بر هزینه های خود مدیریت کنید. در واقع بودجه بندی مخارج ماهیانه به شما حس یک حسابدار را می دهد که مراقب منابع مالی خود می باشد. اگر می خواهید به دارایی های شخصی خود امنیت بیشتری بدهید، بودجه بندی ابزار بسیار مناسبی جهت این هدف می باشد.

۴- ابتدا به خودتان پرداخت کنید.

یکی از اصلی ترین نکات رسیدن به استقلال مالی این است که برای خودتان خرج کنید (ابتدا سهم هر ماهه خود را جهت پس انداز بر دارید)، تا اینکه ابتدا به بانک یا موسسات اعتباری پرداخت کنید. یاد بگیرید ابتدا به خودتان پرداخت کنید و سپس به دیگران. با این کار به دو هدف اصلی خواهید رسید : اول اینکه خودتان را ثروتمند می کنید و دوم آنکه از اینکه فقیر شوید جلوگیری می کنید.  تنها اگر امروز پول را برای خودتان ذخیره کنید، فردا می توانید آن را سرمایه گذاری کنید و نسبت به فرایند استقلال مالی خود مطمئن شوید.

۵- سعی کنید بدهی نداشته باشید.

بدهی دلیل اصلی عدم امنیت مالی اکثریت مردم است. بدهی هزینه ای اجباری است که شما را از رسیدن به رویاها و اهدافتان دور می کند. بدهی شما را از آینده سرشار از شادی محروم می نماید. اینکه بتوانید عاری از هر گونه بدهی باشید، می بایست یکی از موارد اصلی و همیشگی در ذهن شما باشد.

زندگی بدون بدهی می بایست یکی از آرزوهای شما باشد، اگر می خواهید به استقلال مالی برسید.

۶- پس انداز اضطراری داشته باشید.

پس انداز اضطراری مبلغی است که هزینه های شما را برای حداقل ۳ ماه تامین می کند. این مبلغ زمانی برای شما کاربرد خواهد داشت که موضوعی غیر قابل پیش بینی نظیر تعمیرات، درمان و یا سایر موارد اضطراری پیش آید. پس انداز اضطراری این اطمینان را به شما می دهد که در صورت بروز اتفاقی غیر قابل پیش بینی دچار بدهی های مختلف نخواهید شد. این کار اطمینان به شما می دهد که هزینه های شما پوشش داده خواهد شد. همچنین این کار آرامش ذهنی برای شما به همراه خواهد داشت.

۷- یادگیری را فراموش نکنید.

موضوعات مالی را یاد بگیرید. این کار می بایست یکی از اولویت های شما باشد. امروزه، منابع بیشماری جهت بروزرسانی دانش مالی شما وجود دارد. سرنوشت زندگی مالی خود را با مطالعه روزانه موضوعات مالی، خود به دست بگیرید. نیازی به یادگیری تمامی این دانش به یکباره وجود ندارد. سعی کنید با موضوعات کوچک شروع کرده و پیش بروید. برای مثال اگر علاقمند باشید می توانید در خصوص بودجه بندی در خانه مطالعه کنید. به همین شکل می توانید موضوعات مختلف را مطالعه کنید و دانش مالی خود را افزایش دهید.

۸- اهداف مالی واضح و شفافی داشته باشید.

اگر اهداف مالی شما شفاف نباشند، تامین امنیت مالی شما بسیار مشکل خواهد بود. اگر می خواهید تجارت بزرگ جدیدی را آغاز کنید، ابتدا می بایست دانشی کلی در خصوص آن تجارت پیدا کرده و به صورت تجارتی کوچک در شرکت خود آن را پیگیری کنید. اگر می خواهید سرمایه گذار بزرگی شوید، می بایست یادبگیرید موقعیت های مناسب را بیابید و بتوانید جهت سرمایه گذاری آنها را جذب کنید. تنها زمانی که اهداف مالی خود را در ذهنتان به وضوح تعیین کنید،  خواهید توانست پتانسیل درونی خود را به درستی بشناسید.

۹- سعی کنید درآمد دومی داشته باشید.

اگر بتوانید از منبعی مانند سرمایه گذاری در بانک یا بورس، ساخت وب سایت و فروش محصول، نوشتن کتاب و فروش آن و یا هر تجارتی که حتی زمانی که شما در خواب هستید، کسب درآمد کنید، به هدف خود که همان استقلال مالی است فوق العاده نزدیک شده اید. سعی کنید این درآمد خاص را پس انداز کنید و زمانی که به میزان قابل توجهی رسید در بخش دیگری سرمایه گذاری نمایید. با تکرار این کار کم کم خواهید دید که به لحاظ مالی مستقل شده اید.

۱۰- زندگی را ساده بگیرید.

همانطور که خود احساس می کنید زندگی هرچه می گذرد پیچیده تر می شود. زندگی روزمره شما را از پیگیری اهداف مالی، دور می کند. در نتیجه انگیزه خود را از دست می دهید و به تاریکی فرو می روید. از این رو بسیار مهم است که زندگی اطراف خود را ساده ببینید تا بتوانید ذهن خود را از مسائل مختلف آزاد کنید.

 

کلید اصلی استقلال مالی این است که شما درآمد منظم ماهیانه خود را به درآمد انفعالی (غیرفعال) تبدیل کنید. یعنی درآمدی که با یا بدون حضور شما به حساب شما واریز شود. با این کار رسیدن به استقلال مالی بسیار ساده خواهد بود.

این نوشته با نگاهی به مقاله ای با همین مضمون از سایت “َAddicted2Success” نوشته شده است.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد